
ŘEZNICTVÍ ŠTROBL
nabízíme pestrý sortiment kvalitního masa, pravidelně je doplňován o sezónní nabídky. VYZRÁLÁ HOVĚZÍ steaková masa, ZVĚŘINA, LÍČKA hovězí a vepřová, TELECÍ maso, jsou běžným sortimentem.
Na objednávku Vám zajistíme i EXOTICKÁ masa.
UZENINY, KLOBÁSY, PAŠTIKY, ZABIJAČKOVÉ SPECIALITY, FARMÁŘSKÉ speciality vybíráme pro Vás od kvalitních a osvědčených českých dodavatelů.
V nabídce nechybí výběr SÝRŮ, ŘECKÉ SPECIALITY a VÍNA pro každou příležitost !
Děkujeme za Vaši přízeň v loňském roce
a do nového roku 2021 Vám přejeme hlavně zdraví, klid , štěstí a dobrou chuť!
AKTUÁLNÍ NABÍDKA
ZVĚŘINA:
ZAJÍC : CELÝ STAŽENÝ, ZAJEČÍ STEHNA
BAŽANT : CELÝ V PEŘÍ, BAŽANT ŠKUBANÝ
DIVOČÁK: KÝTA, PLEC,
DANĚK : KÝTA, PLEC, GULÁŠ
JELEN: KÝTA, PLEC, GULÁŠ
SRNEC: KÝTA, PLEC, GULÁŠ


MLADÉ JEHNĚ ČESKÁ FARMA
JEHNĚ KÝTA, HŘBET, PLEC, KRK, HRUDÍ
další aktuální informace ...
EXOTICKÁ masa na objednávku:
BIZON, LAMA, KROKODÝL, ZEBRA, VELBLOUD, KLOKAN, PŠTROS, HAD HROZNÝŠ KRÁLOVSKÝ n. PYTHON/ KRAJTA,
VYZRÁLÉ CHLAZENÉ HOVĚZÍ maso:
HOVĚZÍ STEAKOVÁ MASA z Jižní Aky ( Argentina, Uruguay, Brazílie),
která vynikají svou křehkostí :
Telecí MAMINHA Steak:
-
křehká telecí část masa, která se nachází mezi ořechem a květovou špičkou. Maso má jemné tukové krytí, které zaručuje výraznou chuť masa a šťavnatost.
Hovězí RUMP STEAK
-
delikátní vyzrálé hovězí maso z kýty - ořech, masného plemene Aberdeen Angus z Austrálie, chované tradičním způsobem na rozlehlých pastvinách. Maso vyniká svou křehkostí, je jemně vláknité, lehké mramorování mu dodává šťavnatost a výtečnou chuť.
Hovězí CHUCK EYE ROLL STEAK
-
vyzrálé hovězí - válečkovitou část z hovězího krku býka, je hitem mezi steakovým masem na gril,
-
maso pochází z kvalitních novozéladských chovů plemene ANGUS.
MAMINHA -TRI RIP STEAK
-
výtečné hovězí maso, část mezi ořechem a květovou špičkou, vyznačuje se křehkým vláknem s tukovým žilkováním zaručující výraznou chuť,
RIB EYE STEAK -
- vysoký roštěnec s tukovým okem, nejoblíbenější steak pro svou křehkost a šťavnatost,
HANGER ( SKIRT) STEAK - česky zvaný jako "VEVERKA", dlouhý, plochý sval z bránice zavěšený pod páteří u špičky svíčkové, kousek od jater, vyniká kořeněnou chutí, velmi chutné, šťavnaté maso na gril, k pečení, dušení.
FLANK STEAK
- nižší část hovězího pupku, dlouhý, plochý sval, díky jemnému tukovému žebrování je FLANK steak šťavnatý, ideální ke grilování vcelku,
FLAP STEAK
- vyšší část hovězího pupku, maso je lehce prorostlé a jemně mramorované tukem, díky tomu je FLAP steak velmi šťavnatý, má jemnou vůni a chuť,
TENDERLOIN STEAK - SVÍČKOVÁ
- nejjemnější a nejkřehčí část hovězího masa z mladého býčka
RUMPSTEAK - vnitřní část hovězí kýty, česky zvaná " KVĚTOVÁ ŠPIČKA",
PICANHA - nejlepší maso z kýty, velmi křehké, kryté tukem, grilujeme nebo pečeme i s tukovou vrstvou.
Aktuální nabídku sortimentu najdete v novinkách, možno objednat předem.
Dále lze u nás objednat :
T-BONE STEAK, hovězí MAMINHA STEAK USA, TELECÍ OSSOBUCO, TELECÍ JÁTRA, TELECÍ BRZLÍK, JEHNĚČÍ HŘEBÍNEK, KOŇSKÉ MASO, VEPŘOVÁ LÍČKA, TELECÍ LÍČKA.
Novinky
Jste spokojeni s naší nabídkou?
Re: také chválím
velmi si ceníme Vašeho hodnocení našich služeb a děkujme za uvedený recept. Určitě jej vyzkoušíme.
Vaše řeznictví Štrobl
Maso kupujeme jedině u Štrobla
Grilovací klobásky
Re: Grilovací klobásky
zakoupil jste si u nás tradiční španělskou specialitu Chorizo oreado grilovací klobásu. Jedná se o specifickou pikantní klobásu z čerstvého libového vepřového masa a vepřového boku, ochucenou uzenou paprikou. Pro svou šťavnatost má širší upotřebení, kromě grilování se používá např. do špízů na gril, příměsí do mletých mas, ochucení polévek a mnohé jiné, v kulinářství je velmi oblíbená.
Velice nás mrzí, že jsme se tímto výrobkem netrefili do Vaši chutě.
prima bašta
pochvala
Přidat nový příspěvek
Novinky
Novinky
Přihlaste se k odběru novinek:
Anketa
Líbí se Vám naše stránky?
Celkový počet hlasů: 994
Kontakt
Praha 22 - Uhříněves
104 00
OTEVÍTACÍ DOBA:
PO 8:00 - 17:00 hod.
ÚT 8:00 - 17:00 hod.
ST 8:00 - 17:00 hod.
ČT 8:00 - 17:00 hod.
PÁ 8:00 - 17:00 hod.
SO 8:00 - 12:00 hod.
NE ZAVŘENO Telefon:
+420 267 312 622
+420 731 683 992 info@reznictvistrobl.cz